Ny nyhet

Skrivet 07 september 2019 23:18

P14 klassen slutspelad under lördagen och det var Hovslätts IK som till slut stod som slutsegrare. Man betvingade i finalen Varla IBK med 6-3 efter en välspelad batalj. Hovslätt har som bekant lyckats väl även tidigare i cupen. Deras 03-lag vann i Vilancupen både 2017 och 2018. Viss press med andra ord på deras 04-lag som skall bila upp och spela i P15 imorgon söndag.

Speedshootingen vanns på lördagen av Vara spelaren Oliver Thoresson och tog därför med sig ett presentkort på 300 kr (Intersport) hem.

Imorgon söndag är det P15s tur. Då tar vi också in Idrottshallen som spelarena, inte långt mellan hallarna, men ändå skönt att vädret verkar kunna bli snäppet bättre imorgon.

Nästa nyhet: Ny nyhet

Skrivet 22 augusti 2019 22:33
Hej ! Månsarps IBK tog sista platsen in i P05 cupen på lördagen. Lottning och schemaläggning därav på plats nu även för den dagen. Vänlig hälsning, Cupledningen Läs mer