Regler

Spelordning

Deltagande lag delas in i 2-3 st 4-lagsgrupper där alla möter alla. Där efter går alla lag vidare där de två bäst placerade lagen i gruppspelet går till A-slutspel och de två andra till bonusmatcher. Alla lag spelar således minst 4 matcher under dagen.

Beräkning

Vinst i match ger tre poäng och oavgjord en poäng i gruppspelet. Om lagen hamnar på samma poäng i gruppen så avgör inbördes möte i första hand och i andra hand målskillnad.Vid oavgjorda matcher i slutspelet tillämpas direkt 3 straffar, om det fortfarande inte då är avgjort tillämpas suddenstraffar.

Matchtid

Matchtiden är rullande 2 x 15 minuter förutom under den sista minuten i varje match då det är effektiv tid. Ingen time-out är tillåten. OBS vid utvisningar sätts inte tiden igång förrän spelet återupptas.

Dispenser

Varje lag har möjlighet att ha med 2 överåriga spelare (ett år äldre). Undantag för flicklagen där förbundets dispenser gäller om man har överåriga.

Priser

Pokaler och medaljer till vinnarna i slutspelet ( i eventuellt B-slutspel är det pokal till vinnande lag) samt pokal till finalmotståndarna.

Kommentarer

Intersport