IBK Alingsås och Hovslätts IK vinnarna från lördagens spel ! - Vilancupen

IBK Alingsås och Hovslätts IK vinnarna från lördagens spel !

Skrivet 09 september 2018 02:02
Ändrad 10 september 2018 01:11
När första dagens klasser avgjordes på lördagkvällen så blev det klart att IBK Alingsås och Hovslätts IK tagit hem de första segerbucklorna.

I P13 imponerade IBK Alingsås stort i alla gruppspelsmatcherna. Man vann rubbet och dessutom med den förkrossande målskillnaden 23-4 ! svårare i slutspelet, mjaa man var även där numret för stort för sina motståndare. Först 6-1 på IBK Lockerud i semin och sedan 5-1 mot Floda IBK i en välspelad final. Här har IBK Alingsås en stomme som sannolikt kommer att låta tala om sig i deras A-lag om några år !

P15 då ? jo förra årets segrare Hovslätts IK fanns på plats i år igen. Nu skulle man sättas på plats med representanter för Skåne, Västergötland, Göteborg och Värmland. Efter gruppspelet var det IBK Lund som imponerade allra mest.

När kvartsfinalspelet startade kan man notera att Karlskoga IB betvingade förra årets finalister GS86 AIF. IBK Lund vann fortsatt med stora siffror, 6-1 på Älvstranden i kvarten och sedan 4-1 på IBF Göteborg i semin. På andra halvan gick fjolårssegrarna Hovslätt fram med 3-0 på IBK Lidköping i kvarten och sedan 1-0 i en mycket tät match mot Karlskoga.

IBK Lund startade sedan övertygande i finalen och hade 2-1 ledning i första perioden. Vid den ställningen förekom en uppmärksammad situation då man begärde mätning på motståndarnas ess Melwin Knuthas blad. En chansning som inte lyckades utan resulterade bara i egen utvisning. Hovslätts IK växlade sedan upp och efter MYCKET imponerade spel så vände man på steken och vann till slut tämligen komfortabelt med 7-4.

Nästa nyhet: Snart cupstart !

Skrivet 06 september 2018 22:09
Hej ! Två dagar kvar, match och domarscheman publicerade. Några få laguppställningar kvar bara. Vi ses till helgen, bara att hälsa Välkomna och önska alla Lycka till ! //Vilancupen 2018 Läs mer

Kommentarer